COPA D'ESPANYA 9 FORATS

sat23mar09:00sat11:30COPA D'ESPANYA 9 FORATSINDIVIDUAL STABLEFORD (9 FORATS)

+ Info

INDIVIDUAL STABLEFORD
9 FORATS

Aquesta Copa d’Espanya de 9 forats, que afronta la seva vuitena edició, està especialment dissenyada per a aquelles persones que no disposen de temps suficient per a jugar un

recorregut complet i atendre, al seu torn, els compromisos familiars. També per a aquells golfistes que s’inicien i es senten més còmodes jugant 9 forats. De la mateixa manera s’estan rescatant golfistes que, al no disposar durant el cap de setmana de temps suficient per a participar en tornejos de 18 forats, havien renunciat a la competició i a millorar el seu hàndicap.

Neix així mateix amb l’objectiu de difondre el concepte Golf és Salut com a esport científicament reconegut com a beneficiós al marge d’oferir alternatives sostenibles sense perdre per això intensitat i competitivitat.

En aquestes competicions els golfistes poden triar, en una sola jornada de competició, l’hora de sortida registrant-se amb el club.
Aquesta Copa d’Espanya de 9 forats, promoguda per la Real Federació Espanyola de Golf, compta amb el suport de les Federacions Autonòmiques, a les quals s’uneix l’Associació de Periodistes i informadors APEI i nombroses empreses que aposten pel format.

 

more

Time

(Saturday) 09:00 - 11:30(GMT+01:00)

Schedules

Horaris

Contact

Inscriu-te