Serres de Pals

GOLF

Escola de golf

Aprèn i millora el teu joc a la nostra escola

L’entorn i l’ambient de l’escola combinats amb l’experiència i professionalitat dels nostres professionals del golf fan de l’escola el lloc perfecte per aprendre i millorar el seu joc.

Els nostres professors imparteixen classes a tots els nivells i edats. Han ajudat a millorar el joc de jugadors de tots els nivells, des de principiants fins a professionals.

A l’escola no creiem en un sol sistema d’ensenyament. Com més eines de comprensió i aprenentatge oferim als nostres alumnes, més oportunitats tindran de convertir-se en un jugador complet.

La nostra filosofia de l’escola és: “obtenir el millor resultat de cada jugador de manera pràctica i senzilla”.

Aleix Riera

Membre de la PGA

Jugador professional de la Real Federación Española de golf des de l’any 2021. Quatre anys competint a la lliga universitària de golf als Estats Units d’Amèrica. Monitor des de l’any 2019. Quatre anys d’experiència en el món de l’ensenyament júnior. Llicenciat en el títol RPG nivell 1. Actualment cursant TPI nivell 1 i també cursarà el Tècnic Esportiu de golf nivell 1. Parla quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

És amant dels esports i de la meditació.
Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses.

Marc Deulofeu

Membre de la PGA

Jugador professional de la Real Federación Española de Golf des de l’any 2010. Monitor des de l’any 2001. Professor ajudant des de l’any 2003 i Mestre Professional des de l’any 2006. Parla 4 idiomes: català, castellà, anglès i francès.

El mateix Marc segueix un programa estricte, actualitzant constantment les seves tècniques i filosofies d’entrenament per oferir els màxims avantatges als seus alumnes en termes de tècnica i confiança.

Pere Portell

Professor

Jugador professional de la Real Federación Española i membre de la PGA des de 1994. Professor amb un Màster des de 1997 i amb més de 25 anys d’experiència. Tanmateix, continua actualitzant la seva formació, assistint a diferents cursos organitzats per la RFEG i la PGA. Té uns coneixements lingüístics que li permeten fer classes en català, castellà, anglès i francès.

Ensenya als jugadors, de tots els nivells, des de principiants fins a professionals, nocions bàsiques i fàcils per tal d’aprendre i millorar.

PREUS CLASSES DE GOLF

1 pax 2 pax 3 pax
1 Hora de classe 55€ 60€ 65€
2 Hores de classe consecutives 99€ 109€ 118€
Paquet 5 hores de classe 260€ 285€ 335€
Paquet 10 hores de classe 495€ 540€ 630€
Paquet 10 hores de classe - Júnior 350€ 390€ 480€
Sortida al camp 9 forats 3 hores de classe + gf 9 forats 135€ 170€ 205€

Golf & Sport

SERRES DE PALS

El teu sport club al Baix Empordà