Serres de Pals

GOLF

El Golf Serres de Pals, situat entre Pals i Torroella de Montgrí, és un camp totalment integrat a l’entorn natural que l’envolta. Destaca per tenir una de les millors vistes de la Costa Brava juntament amb els paratges més afavorits i lluminosos del Baix Empordà.

 

Des del 2023

El camp, dissenyat inicialment per Ramon Espinosa, va reobrir les seves portes el juny de 2023 amb 9 forats par 36 que discorren pels camps d’arròs, vinyes i oliveres.

El recorregut és suau i modelat segons l’orografia del terreny original, transmetent la sensació que ha format part de l’entorn durant tota la vida.

Les vistes són esplèndides destacant les del poble Medieval de Pals, el Castell de Torroella de Montgrí i els típics paisatges de l’Empordanet, proporcionant una sensació de fusió total amb la natura.

9 forats

Característiques

9 forats en un entorn privilegiat amb diferents tees de sortida que es poden combinar per a jugar 18 forats, oferint fins a 10 combinacions diferents, per adaptar-se al teu nivell de joc.

Cada forat disposa de 6 barres de sortida, on es poden jugar des de les competicions més complexes sortint de barres blanques, fins a partits totalment lúdics sortint de barres roses.

També disposem de tees taronges per a jugar un recorregut executive (1891 m), per a jugadors júniors, sèniors o d’iniciació al golf.

Característiques tècniques de la gespa

Greens: Agrostis Stolonífera, varietat TourPro

Tees i Fairways: Bermuda, varietat Ibiza

Rough: Una barreja de Tall Fescue i Kentuky Bluegrass (95% Festuca Arundinacia i 5% Poa Pratense).

La sega del camp es realitza amb robots.

El camp de Serres de Pals ha reobert el 2023 amb el compromís sòlid de ser el màxim sostenible possible, reduint el consum d’aigua i reduint els productes fitosanitaris, prenent les següents mesures:

– S’ha eliminat el rough dels carrers.
– S’han naturalitzat àrees.
– La Bermuda que s’ha plantat als tees i als carrers es ideal per a climes càlids i tolera millor les altes temperatures. Alhora, no es tan propensa a agafar malalties.

L’aigua utilitzada es 100% regenerada, provinent de l’EDAR de Pals.

Golf & Sport

SERRES DE PALS

El teu sport club al Baix Empordà